HVA SYNES DERE OM DYREMISSHANDLING?

..Fordi eg hata det! Nokke dåkke kanskje skjønte i dyremisshandling innlegget (?) Eg blei så sjukt sur! Eg for tåre i augene når eg ser dyr som blir behandla på denne måten gjennom video! Ka feila slike folk? Kordan greie dei å misshandle dyr med et smill rundt munnen? Kordan kan dei trakke på dei, hoppe på dei, ta pinner gjennom kroppen ( den siste her har eg sett andre bloggere skrive om, og pinnene gjennom kroppen var på andre kjæledyr ) OG DET ER BARE SJUKT AT FOLK FINNE PÅ NOKKE SÅNT. Det er umennesklig, rett og slett. Som dere ser blei dette et innlegg med massemasse tekst.. og sorry for det, men eg synes særiøst at folk som misshandla dyr er umennesklige og stygge folk på både innsida og utsida. Dei burde virkelig tenke seg om korleis folk reagera på slike filmer. Eg håpa dei snart blir tatt og fengsla, heilt ærlig. EG HATER DYREMISSHANDLING.

PS; TAKK FOR ALLE KOMMENTARA I FORJE INNLEGG♥ SORRY FOR ROTETE INNLEGG..


UNDER DER, JA FAKTISK UNDER DER LIGGER DET EN STAKKARS KANIN SOM BLIR SKVIST TIL DØDE .  BRENN I HELVETE TIL DEN PERSONEN SOM GJORDE DET DER. TENK AT NOEN HAR HJERTE TIL Å GJØRE SLIKT!! LINKEN ER I DET ANDRE DYREMISSHANDLING INNLEGGET. EGENTLIG SÅ ADVARA EG DERE TIL Å IKKJE SE DEN.. DEN VAR FORFERDELIG.

Ka skjer med meg og caps lock når eg er sur (?)

Hva er di meining om dyremisshandling?

7 kommentarer

S u n n i v a

01.mar.2011 kl.20:39

Jeg syntes det er kjempe fælt at noen gjør sånt mot dyrene.Dem skulle reist til H******,jeg vil nesten ikke lese sånt jeg...

Ingvild - life

01.mar.2011 kl.21:33

e HATE folk som er son de har nesten ikke rett til og LEVE !

Charlotte Larsen

01.mar.2011 kl.21:49

du har vel min mening på bloggen min ;-)

- Sølvi - KLIKK HER.

01.mar.2011 kl.21:51

Charlotte Larsen: ja, unnskyld om du føler eg hermer, men eg har jo skreve om det tidligare idag, og eg hater jo dyremisshandling! trur dei fleste gjør det, fyfaen, stakkars dyyyyr!

Synne

01.mar.2011 kl.22:05

Eg ville ikkje se resten av filmen når ho skulle sette seg på den,, stakkar! :(

Christine og Victoria- W0ff

02.mar.2011 kl.14:43

bare liksom tenkt på ka ho gjør med dei andre kanin ungane i den korga ;o

Asora<3

02.mar.2011 kl.18:18

EG SKJØNNA IKKJE AT DET GÅR ANN Å GJØRE SÅNT!! FYFYFY!! ELSKA DYR!

Skriv en ny kommentar

- Sølvi - KLIKK HER.

- Sølvi - KLIKK HER.

23, Flora

Eg er ei 14 år gammel jente. Driver med handball, men før gikk det i ett i svømming. På fritida mi er eg med venna, eller så er eg heime å chilla. Eg elska å ta bilde, det er en stor del av meg. Så dinna bloggen komme til å inneholde masse masse bilder. Samtidig vil det vere litt musikk, og konkurranser, så stay tuned everyone! see ya later, hihi.

Kategorier

Arkiv

hits