Blogg pause..?

Eg skal kanskje ha ei blogg pause. Har omtrent ingen lesere lengre, og det gjør slik at eg ikkje blir motivert, eller vil bruke tida mi på å blogge.. Kanskje det kommer noen innlegg annen hver dag.. men takk til dere som faktisk leser den. Vi snakkes♥Hva synes du om at eg har bloggpause?

4 kommentarer

Ine - Foto og hverdag

29.jan.2011 kl.16:07

jeg følger bloggen din, :)

diagostini.

29.jan.2011 kl.16:16

Synes du skal fortsette og blogge. Har ikke mange lesere jeg heller og det er slettes ikke hver dag jeg blogger, men det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg skriver når jeg har noe å skrive om, og har jeg ikke noe å skrive, ja så kan det mange dager før jeg skriver igjen på bloggen min.

Tror ikke det er så veldig mange av de som skriver hver dag, man må jo ikke føle no press til å skrive noe, da blir det jo mer et slit en kosen med å ha en blogg synes jeg.

Ei fortsatt fin helg til deg, og håper du ikke slutter å blogge, klem :)

Astrid Dyrli

29.jan.2011 kl.16:37

NEI

Synne

29.jan.2011 kl.17:30

Ikkje slutt!

Skriv en ny kommentar

- Sølvi - KLIKK HER.

- Sølvi - KLIKK HER.

23, Flora

Eg er ei 14 år gammel jente. Driver med handball, men før gikk det i ett i svømming. På fritida mi er eg med venna, eller så er eg heime å chilla. Eg elska å ta bilde, det er en stor del av meg. Så dinna bloggen komme til å inneholde masse masse bilder. Samtidig vil det vere litt musikk, og konkurranser, så stay tuned everyone! see ya later, hihi.

Kategorier

Arkiv

hits