Mobbing

Heey..

Hadde tenkt å skrive litt om kva eg synes om mobbing.. eg synes det er heilt for jævlig. Folk som blir mobba både på skolen og på nettet synes eg så sjukt synd i. Av og til skjønner eg ikkje problemet til visse folk. Mobbere trur mobbe offerene ikkje bryr seg, men innerst inne så føla dei lyst til å bare gi opp alt håp. Mobbing ødelegger noe sjukt for andre. Enkelte kan bli så påvirka av det at dei tar sitt eget liv, eller for en dårlig oppvekst! Eg har alt i mot mobbing, og synes synd i dei som blir mobba. Eg veit korleis det er å bli mobba, så eg kan faktisk snakke her. Eg bare synes så synd i enkelte folk! Tenk korleis dei har det.. heilt for jævlig! Eg hadde ikkje hatt samvittighet til å ødelegge en annen sitt liv.. det er bare frekke, sjølvgode og egoistiske persona som faktisk finne på noe sånt, og eg har alt imot sånne folk.. det er mi meining, du kan synes alt du vil, men det er slik eg føler det. Eg synes synd i dei stakkars personane som blir mobba, banka og narra av kver einaste dag..

Hva synes du om mobbing?

6 kommentarer

anne moseby ♥

21.jan.2011 kl.22:12

de som gjør det mobber for å føle seg bedre rett og slett. har blitt mobbet selv, og han mobber andre fortsatt! siden 1. klasse har han mobbet folk og nå går han på ungdomsskolen i 9. klasen - helt syyykt. er så enig med deg!

- Sølvi - KLIKK HER.

21.jan.2011 kl.22:20

anne moseby: ja... hata mobbing!

nina

21.jan.2011 kl.22:26

har også hat ett par innlegg om mobbing i dag,ett tema jeg brenner for,å som bør komme mer til syne. mobbing skjer overalt,,å det er helt sykt:=)) synes det er bra flere tar opp dette:=)) stå på:=))

Carme og Callisto

21.jan.2011 kl.22:55

Jeg liker ikke mobbing, har aldri likt det. Ble mobbet en del siste året på ungdomskolen og første året på videregående. Jeg var ganske annerledes.... for å si det sånn.

-Callisto.

A piece of Fashion

21.jan.2011 kl.23:10

Mobbing hører ingensteds til. Skal ikke påstå at jeg aldri har slengt med leppa til noen, det er bare mennesklig, men det å pirke og pirke på samme person gjentatte ganger er veldig lite kult.

Jeg synes faktiskt litt synd på de som mobber andre med vilje, de må ha det helt forferdelig selv, de må jo dytte andre ned for å føle seg bra selv. For et tragiskt liv...

Tror jeg er en av de få som kan si at jeg ikke har blitt ordentlig mobbet, men til alle som blir mobbet: Stå på. Ord og handlinger fra mobbere betyr like mye som gjørma grisene ruller seg i, viss det ga mening, hehe :)

Lena

22.jan.2011 kl.10:40

Eg e heilt enig i alt du har skreve..

Vi har fått masse stygge kommentarer på bloggen som vi har slettet, og noen som er med i bloggen vår har sluttet å blogge litt, fordi dei synst det var så ekkelt : /

Det e heilt tragisk

Skriv en ny kommentar

- Sølvi - KLIKK HER.

- Sølvi - KLIKK HER.

23, Flora

Eg er ei 14 år gammel jente. Driver med handball, men før gikk det i ett i svømming. På fritida mi er eg med venna, eller så er eg heime å chilla. Eg elska å ta bilde, det er en stor del av meg. Så dinna bloggen komme til å inneholde masse masse bilder. Samtidig vil det vere litt musikk, og konkurranser, så stay tuned everyone! see ya later, hihi.

Kategorier

Arkiv

hits